Bengkel Logical Framework Analysis (LFA) On The Sustainability Of The Palm Oil Industry In Malaysia | INSTITUT PERHUTANAN TROPIKA DAN PRODUK HUTAN
» AKTIVITI » MICOLLAC 2014 luaskan kerjasama luar dalam pengajian bahasa, sastera dan budaya

Tajuk Acara
Bengkel Logical Framework Analysis (LFA) on the Sustainability of the Palm Oil Industry in Malaysia
Tarikh
31 Jan 2019 - 01 Feb 2019
Masa
Bilik Seminar, INTROP
Ringkasan Acara
Penganjuran bengkel LFA ini adalah kelangsungan dari sesi dialog bersama YB Menteri Industri Utama yang dihadiri oleh TNC Penyelidikan dan Inovasi UPM dimana isu kelestarian industri kelapa sawit dan impak kepada alam sekitar telah dibincangkan. Sehubungan itu, INTROP dengan bantuan pakar-pakar dari PTJ dan agensi lain telah diminta untuk menyediakan kertas kerja untuk isu di atas. Untuk makluman, objektif utama bengkel ini adalah untukmembangunkan kertas kerja penyelidikan untuk isu kelestarian industri kepala sawit dan impak kepada alam sekitar melalui teknik LFA.

Kemaskini:: 28/07/2023 [m_hambali]

SXDdJAO~