Program Tips Pelajar Cemerlang Dalam Matematik | INSTITUT PERHUTANAN TROPIKA DAN PRODUK HUTAN
» PUTRABAKTI » Program Tips Pelajar Cemerlang Dalam Matematik

Program Tips Pelajar Cemerlang Dalam Matematik

Tarikh: 12 April 2018

Tempat: Surau Al-Azhar, Sekolah Agama Menengah Sungai Merab Luar, Sepang Selangor

Program ceramah tips pelajar cemerlang dalam matematik telah diadakan di Sekolah Agama Menengah Sungai Merab Luar (SAM SG Merab Luar), Sepang Selangor. Prof. Madya Ir. Dr Mohamed Thariq bin Hameed Sultan telah menjadi pembimbing bagi menjayakan program ini. Program ini bertujuan untuk membimbing pelajar tingkatan 5 yang akan menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia pada tahun ini khususnya untuk subjek Matematik. 90 orang pelajar tingkatan 5 telah dikumpulkan di Surau Al-Azhar, SAM Sg Merab Luar. Pelajar telah diberikan motivasi dan beberapa konsep asas dalam matematik.

Tarikh Input: 07/10/2020 | norfaryanti