BENGKELEFFECTIVE THESIS WRITING | INSTITUT PERHUTANAN TROPIKA DAN PRODUK HUTAN
» BERITA » BENGKEL"EFFECTIVE THESIS WRITING"

BENGKEL"EFFECTIVE THESIS WRITING"

Persatuan Siswazah INTROP (PSI) telah menganjurkan bengkel penulisan yang bertajuk “Effective Thesis Writing” pada 27 September 2018 bertempat di Bilik Seminar INTROP.  Panel bagi bengkel ini adalah Dr. Othman Talib (Pensyarah Fakulti Pengajian Pendidikan,UPM).  Seramai 32 orang peserta yang hadir terdiri daripada pelajar Master dan Phd UPM dari INTROP,Fakulti Perhutanan, Fakulti Pertanian, Fakulti Kejuruteraan dan Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan.  Objektif bagi bengkel ini adalah untuk memberi pendedahan teknik menulis thesis secara berkesan & efektif kepada para pelajar dan membantu pelajar untuk menghadiri kursus yang diberikan oleh penceramah terkenal dengan harga yang berkemampuan.

Tarikh Input: 28/09/2018 | Kemaskini: 28/09/2018 | sakinatul

SXDdWAU~