Perjumpaan Pakar Perhutanan UPM Dengan YAB Perdana Menteri | INSTITUT PERHUTANAN TROPIKA DAN PRODUK HUTAN
» BERITA » Perjumpaan Pakar Perhutanan UPM dengan YAB Perdana Menteri

Perjumpaan Pakar Perhutanan UPM dengan YAB Perdana Menteri

Putrajaya, 28 Januari 2019 - Felo Perunding INTROP, Dato' Dr. Nik Muhamad Nik Ab. Majid, bersama dengan Y.A.M Dato' Seri Diraja Syed Razlan Jamalullail selaku Presiden Persatuan Alumni UPM, Dato' Abd Rahman Abd Rashid dan En Mohd Zin Jusop telah membuat kunjungan hormat beserta perbincangan mengenai pemulihan hutan bersama YAB Perdana Menteri Malaysia, Tun Mahathir Mohamad.

Perbincangan ini adalah rentetan dari usaha pelbagai pihak untuk memulihkan kawasan hutan di Malaysia.

Dari kiri En Mohd Zin Jusop, Dato' Dr. Nik Muhamad Nik Ab. Majid, Y.A.M Dato' Seri Diraja Syed Razlan Jamalullail dan Dato' Abd Rahman Abd Rashid.
Sesi perbincangan mengenai Pemulihan Hutan

Tarikh Input: 29/01/2019 | Kemaskini: 31/01/2019 | lufti